Våra medarbetare

Anders Larsson

Noggrann produktingenjör som håller ordning i systemen.

Elektroingenjör i grunden med lång erfarenhet av produktionsberedning och planering i PLM- och ERP-system.

Vill gärna utöka kompetensen med andra områden som till exempel konstruktion.

Lage Sjöblom -

Elingenjör med inriktning mot telekom. Mer än 20 års erfarenhet av IT-drift och systemförvaltning. Stor bredd i sitt kunnande, kan lite om mycket. Stort teknikintresse. Allmänt händig inom många områden.
Har lätt att se helheten och samband i system. Prestigelös. Vill arbeta med teknik. Inte rädd för att få skit under naglarna.
Radioamatör. Fotograf med fokus på landskaps-, natt- och astrofoto.

Sara Edström -

Kreativ lagspelare med hyperfokus.

Arbetat inom reklambranschen och som lärare inom slöjd, svenska och engelska. Mycket kunnig på olika programvaror inom design, text och form.

Vill gärna utveckla färdigheter inom att rita upp mekanisk konstruktion.

Marcus Edström -

Drivande men ändå lyhörd ledare med mod. Gör det som behövs för att få saker att fungera. Har jobbat med alla typer av projekt och alla olika storlekar i många branscher de senaste 15 åren. Kreativ, social och väldigt lösningsfokuserad. Marcus vill gärna ha uppdrag i Umeåregionen där han bor för att vara nära familjen.

Henrik Sandström -

Kvalitetsingenjör och projektplanerare, Industriell ekonom i grunden. Har jobbat mycket med leverantörskvalitet i stora organisationer, även planering av komplexa projekt. Eftertänksam först, sedan framåt med driv. Önskar gå in i livet som konsult och vill gärna fördjupa sitt kunnande om hur man driver projekt framåt.

Håkan Pettersson -

En nyfiken och drivande projektledare med stort teknikintresse,  med förmåga att snabbt sätta sig in i uppgifter och är inte rädd för att göra det som uppgiften kräver.

Är civilingenjör inom mekanisk konstruktion och har förutom teknisk projektledning och produktutveckling även hunnit med 15+ år som auktoriserad riskingenjör i försäkringsbranschen.

Tar gärna uppdrag med inslag av produktutveckling och är öppen för de flesta roller inom projektledning eller som interrimschef.