Om oss

Stixon AB grundades 2012 i Örnsköldsvik, där erfarenheter från den lokala militära fordonsindustrin utgjorde basen. Genom årens lopp har branscherferenthet och kompetens vidgats även om tekniskt komplexa projekt i starkt reglerade branscher fortfarande är en stor del av våra uppdrag.


Vi hjälper alla typer av organisationer och projekt, oavsett bransch eller storlek - och vi följer med dig hela vägen för att säkerställa långsiktigt hållbara lösningar.


Vår vision är att skapa värde hos kunderna genom att ha engagerade medarbetare som är riktigt bra på det vi gör. Men vi strävar alltid efter att bli bättre. Lärande och utveckling är alltid i fokus - för kunder, anställda och partners.


Hos oss erbjuds de anställda en balans mellan jobb och fritid med full flex,  för att få livspusslet att gå ihop. Intressanta och utmanande uppdrag i kombination med stora möjligheter att styra över sin egen tid så det passar den egna situationen. Ett generöst friskvårdsbidrag, privat sjukförsäkring och anpassad arbetsplats efter individens behov är exempel på förmåner som uppskattas av våra medarbetare.


Vi är ett litet företag som vill växa och med det skapar vi nu vår egen kultur där alla är med och bidrar. Varannan fredag träffas hela teamet och jobbar tillsammans, vi ses också på några dagars konferens en gång i halvåret då vi jobbar intensivt med några av våra egenutvecklade produkter.


Vi satsar även på egen produktutveckling och erbjuder därmed möjlighet för våra anställda att prova på alla roller i ett normalt utvecklingsprojekt. När idén accelererats till en start-up finns stora möjligheter för den som vill att kliva in som delägare eller VD.

Vår organisation

Konsult

Våra konsulter som är ute hos kund har alla  stort resultatfokus och driv. Vi är stolta över att vi ger bra kvalitet i vår leverans.


Typiska roller vi erbjuder är

  • Projektledare
  • Verksamhetsutvecklare
  • Projektadmin och planering
  • Teknikkonsulter inom El, Mekanik, Mjukvara och ILS

Back-Office

I vårt Back-Office har vi tillgång till ytterligare kompetenser som snabbt går att sätta in när nya behov uppstår i ditt projekt. Genom att lägga administrativa uppgifter på vårt Back-Office kan vi säkerställa tempot i projektet och se till att du kan nyttja projektledaren för ”rätt saker”.

Detta finns även tillgängligt för företag som önskar lägga ut delar av sin verksamhet externt, t.ex. löner eller personaladministration